NITRO-9 300 caps

0,00€
  • Κατασκευαστής: BMXX
  • Κωδικός Προϊόντος: 000035
  • Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιλαμβάνει κορυφαία ποιότητα Betaine, ιδιόκτητο τύπο CREA-TRONA, αργινίνη, κρεατίνη, ηλεκτρολύτες και βιταμίνες για να τονώσει τις επιδόσεις στην άσκηση.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ FORMULA !

Το συμπλήρωμα διατροφής της BMXX NITRO - 9 είναι μια επαναστατική φόρμουλα που έχει ως στόχο λαμβάνοντας το στη διάρκεια της ημέρας να αυξήσει τα επίπεδα βεταΐνης , την διατήρηση των μυών volumizing, να κρατήσει ένα θετικό ισοζύγιο αζώτου και να υποστηρίξει τη ροή του αίματος.

Το NITRO - 9 είναι επίσης μια καταπληκτική φόρμουλα εκπαίδευσης , τόσο ως αυτόνομο και σε συνδυασμό με NITRIUM πριν από την προπόνηση . Πρόκειται για ένα συγκρότημα ακριβώς μηχανικής βεταϊνης και οκτώ απαραίτητα αμινοξέα στις ίδιες αναλογίες που βρέθηκαν στην πρωτεΐνη ανθρώπινο μυ . Διαθέτει επίσης ιδιόκτητο τύπο BMT μας που περιλαμβάνει CREA - TRONA ® , αργινίνη και καρνιτίνη . Τέλος , ένα πολύ ισχυρό συγκρότημα των ηλεκτρολυτών , φωσφορικά άλατα και βιταμίνες ολοκληρώσουμε την φόρμουλα .

 

Το NITRO - 9 περιλαμβάνει κορυφαία ποιότητα Βεταΐνη στη δόση ( 2,5 g) φαίνεται να τονώσει τις επιδόσεις άσκηση κατά περισσότερο από 20 % , κατά μέσο όρο , σε μια μελέτη στον άνθρωπο τη μέτρηση του αντίκτυπου στον πάγκο ρίξει δύναμη και ισομετρική δύναμη πάγκο Τύπου μετά από μια περίοδο δύο εβδομάδων της Βεταϊνη συμπληρωμάτων . Σε μια άλλη μελέτη , σε δύο εβδομάδες από την πρόσληψη Βεταΐνη ( 2.5g ημερησίως) από την ενεργό άνδρες κολέγιο παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 60 % σε κατάληψη επαναλήψεις .

 

Η Βεταϊνη είναι ένα βασικό συστατικό που χάνεται από το σώμα σε σημαντικές ποσότητες μέσω του ιδρώτα . Υπάρχουν ενδείξεις ότι η βηταΐνη συμπληρώματα μπορεί να επηρεάσει θετικά την αθλητική απόδοση με την αντιμετώπιση της κόπωσης που προκαλείται από το γαλακτικό και μέσω της προτιμησιακής μεταβολισμό των λιπών .

 

Επιπλέον , Βεταΐνη φαίνεται να υπερασπίζονται την ενδοκυτταρική όγκο και την προστασία ορισμένων ζωτικής σημασίας ενζύμων , τα οποία έρχονται σοβαρές πιέσεις κατά τη διάρκεια άσκησης . Επιπλέον , η σχέση βεταΐνη προς κρεατίνη , χολίνη, μεθειονίνη , σερίνη, το μεταβολισμό της βιταμίνης Β , και μέθυλο δωρίζει αντιδράσεις μπορούν να συμβάλουν στην ισχυρή ergogenic αποτελεσματικότητά του.

 

Έχει δειχθεί ότι όταν χορηγείται αμέσως πριν από την άσκηση , ένα μείγμα από αιθέρια αμινοξέα στις ακριβείς αναλογίες που χρησιμοποιούνται στο νιτρο-9 φόρμουλα βοηθά στην επίτευξη σημαντικής αύξησης της ροής του αίματος στον μυ εργασίας . Γενικότερα , τα αμινοξέα έχουν αποδειχθεί για να βοηθήσει να υποστηρίξει ένα αναβολικό περιβάλλον . Ωστόσο , η έρευνα δείχνει επίσης ότι η χρονική συγκυρία , δοσολογίες , καθώς και ο συνδυασμός των αμινοξέα είναι ιδιαίτερα σημαντικά . Διατύπωση NITRO - 9 έχει βάση το προφίλ αμινοξέων σε πραγματική ανθρώπινη πρωτεΐνη των μυών . Παρέχει αποκλειστικά ελεύθερης μορφής αμινοξέα για τη βέλτιστη απορρόφηση.

 

NITRO - 9 προσφέρει επίσης ένα ιδιόκτητο μείγμα CREA - TRONA ® ( διπλό ρυθμιστικό , ultrapure κρεατίνη ) , αργινίνη , καρνιτίνη , ηλεκτρολύτες , φωσφορικά και επιπλέον μέταλλα και βιταμίνες για την πλήρη υποστήριξη της θρέψης .

 

Προτεινόμενη Χρήση: Πάρτε 3 κάψουλες τρεις φορές την ημέρα , πριν από τα γεύματα . Όταν χρησιμοποιείτε ως τύπο προπόνησης, παίρνετε 4-5 caps πριν την προπόνηση και 4 κάψουλες μετά.

Μέγεθος μερίδας : 6-9 caps

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή